Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 1-11-2001
Mediaberichten 1 november (14.50 uur)

ROERMOND frontale botsing (2)

(Aanvullend bericht)

ROERMOND Bij een verkeersongeval op de Oranjelaan in Roermond is woensdagavond een persoon gewond geraakt. Een 37-jarige (i.t.t. het bericht van gisteren is de man 37 i.p.v. 33 jaar) automobilist uit Roermond negeerde het rode licht en reed op de verkeerde weghelft door de tunnel onder het spoor door. Hij botste daarbij frontaal op een tegemoetkomende automobilist, een 32-jarige Roermondenaar. Beide moesten door de brandweer uit hun auto bevrijd worden. De 37-jarige man hield aan de aanrijding een hersenschudding en een schaafwond aan zijn voorhoofd over. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat deze man teveel gedronken had. Zijn rijbewijs is daarom ingevorderd. De 32-jarige Roermondenaar raakte bij de aanrijding niet gewond.

REGIO - 236 bekeuringen bij snelheidscontroles De politie Limburg-Noord heeft bij snelheidscontroles in Velden, Well, Afferden, Mook, Ven-Zelderheide en Blerick 236 automobilisten bekeurd.

VELDEN - Op de Rijksweg zijn woensdag 96 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1162 gecontroleerde voertuigen bedroeg 84 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

WELL - Op de Rijksweg zijn woensdagmorgen 10 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 329 gecontroleerde voertuigen bedroeg 105 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

AFFERDEN - Op de Rijksweg zijn woensdagmorgen 10 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 309 gecontroleerde voertuigen bedroeg 107 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

MOOK - Op de Rijksweg zijn woensdagmorgen 16 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 224 gecontroleerde voertuigen bedroeg 64 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

VEN-ZELDERHEIDE - Op de Kleefseweg zijn woensdagmorgen 7 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 61 gecontroleerde voertuigen bedroeg 67 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Donderdagmorgen zijn er op de Kleefseweg 50 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 258 gecontroleerde voertuigen bedroeg 103 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

BLERICK - Op de Pastoor Stassenstraat zijn woensdagmiddag 47 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 349 gecontroleerde voertuigen bedroeg 83 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

VEULEN - Diefstal open paardenkoets

VEULEN - Vanuit een tuinbouwkas aan de Lorbaan is dinsdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur een open paardenkoets gestolen. De paardenkoets heeft een waarde van ongeveer 10.000 gulden en wordt ook wel marathonwagen genoemd. De koets is vermoedelijk op een trailer gereden en gestolen. De koets is van het merk JMS en heeft een groen frame. Het houtwerk is bruin en de wielen zijn rood.

WEERT Boetes voor rijden door rood

WEERT Bij een verkeerscontrole op de Ringbaan Noord Weert / Lindenstraat Nederweert zijn donderdagmorgen 32 bekeuringen uitgedeeld. Voor het rijden door rood licht zijn 29 fietsers, twee bromfietsers en 1 automobilist bekeurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie