Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw interim-Dagelijks Bestuur CDA

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Nieuw interim-Dagelijks Bestuur CDA

Het CDA heeft een nieuw interim-Dagelijks Bestuur. Het Dagelijks Bestuur bestaat naast partijvoorzitter Bert de Vries uit zeven leden. Marriët Mittendorf (49, gemeenteraadslid in Eindhoven en
senior-adviseur/projectmanager KPC-groep Den Bosch) en Ad Havermans (66, lid Algemene Rekenkamer, en onder meer oud-burgemeester van Den Haag) worden respectievelijk eerste en tweede vice voorzitter. Interim-partijvoorzitter Bert de Vries heeft dit DB in nauwe samenspraak met het Partijbestuur samengesteld.

Het interim-Dagelijks Bestuur zal onder meer de ingezette partijvernieuwing continueren, de verkiezingscampagne krachtig coördineren en ondersteunen, de behandeling van de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma afronden, de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie