Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ACP-EU Paritaire Vergadering steunt anti-terrorisme-acties

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Internationale parlementariers steunen anti-terrorisme-acties

De ACP-EU Paritaire Vergadering, die bestaat uit 70 leden van het Europees Parlement en 70 parlementsleden van even zovele ontwikkelingslanden, steunt anti-terrorisme acties.

Hanja Maij-Weggen en Johan van Hecke hebben, namens de EVP-ED fractie, het initiatief genomen voor een resolutie over de strijd tegen het terrorisme, die op donderdag 1 november is aangenomen door de Paritaire Vergadering. Zij roepen de EU-lidstaten, alsmede de 70 Afrikaanse, Caraïbische en Pacific-landen, op tot meer inspanningen tegen terrorisme en steun aan de internationale anti-terrorisme-coalitie. Daarnaast vragen zij om een toename van de humanitaire hulp, die ondernomen moet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie