Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Libertel-Vodafone bouwt in één dag 100 carkits in

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Libertel
Zoek soortgelijke berichten

LIBERTEL-VODAFONE
www.libertel.nl

Libertel-Vodafone bouwt in één dag 100 carkits in

Maastricht, 1 november 2001 . Vrijdag 2 november bouwen medewerkers van Libertel-Vodafone Business Point in één dag 100 carkits in. Een groot deel van het wagenpark van een van Libertel-Vodafone.s zakelijke klanten, Lloyd.s Register in Rotterdam, wordt daarvoor op deze dag verzameld in de parkeergarage van het bedrijf, zodat de ruim 20 ervaren monteurs van Business Point op locatie deze meesterklus kunnen klaren. Deze unieke inbouwactie is het begin van de Libertel-Vodafone campagne 'Autorijden is al moeilijk genoeg' die start vanaf 2 november.

Met de campagne 'Autorijden is al moeilijk genoeg' attendeert Libertel-Vodafone de automobilist op het feit dat om verantwoord te rijden men twee handen aan het stuur nodig heeft, twee ogen op de weg en de aandacht bij het verkeer. Libertel-Vodafone geeft daarbij onder andere de volgende adviezen: bel altijd handsfree, houdt uw gesprekken kort en zoek voor langdurige gesprekken een parkeerplaats op.

Handsfree mogelijkheden
Naast de hoofdboodschap draagt Libertel-Vodafone een aantal mogelijkheden aan om handsfree bellen mogelijk te maken. Zo kunnen klanten een carkit in laten bouwen bij een Libertel-Vodafone Business Point en informeren naar de handsfree mogelijkheden die ook verkrijgbaar zijn bij de Libertel-Vodafone City Points. Libertel-Vodafone biedt verder een aantal praktische diensten die het bellen in de auto ook veiliger maken zoals Libertel Doorverbinden (115) en Libertel VoiceMail (121), een dienst die onlangs is uitgebreid met een CallBack-mogelijkheid (81).

Mobieliquette
Eerder nam Libertel-Vodafone al het voortouw in het adviseren van haar klanten in het gebruik van de mobiele telefoon in de auto. Bijvoorbeeld door de adviezen in het door Jan Mulder geschreven humoristische boekje 'Mobieliquette'; .Doe het anders, maak u eerst op, bel daarna. Laat je mobiele telefoon inbouwen. Een carkit heet dat. Dan heb je je handen vrij voor alles wat het leven de moeite waard maakt..
In 2000 nam Libertel-Vodafone actief deel aan de nationale campagne .Handsfree bellen is veiliger!. onder andere samen met het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en introduceerde Libertel-Vodafone in samenwerking met het populaire TV programma .Blik op de Weg. een speciaal handsfree pakket.
Verder plaatst Libertel-Vodafone al enkele jaren bij iedere race een advertentie in het programmablad van Circuit Park Zandvoort met de tekst .....handsfree bellen is zeker veiliger, dat bleek vanmiddag in de tarzanbocht........

De huidige campagne waarvan het zwaartepunt zal liggen in de maanden november tot januari volgend jaar, bestaat uit radio- en tv-commercials, advertenties in managementbladen en andere vakbladen, advertenties op internet en mailings naar klanten van Libertel-Vodafone.

Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd meer dan 93 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

Lloyd.s Register
Lloyd.s Register, .s werelds bekendste classificatie en certificatie instelling, ondersteunt haar klanten bij het verbeteren van de kwaliteit, veiligheid, het milieu en de arbeidsomstandigheden. Risicobeheersing is de leidraad in haar dienstverlening. Op deze wijze levert Lloyd.s Register een bijdrage aan de optimalisatie van de totale performance van haar klanten. In Nederland wordt gewerkt onder de namen Lloyd.s Register, Lloyd.s Register-Stoomwezen en Lloyd.s Register Quality Assurance.

/ / / / / / / / /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie