Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-11-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.30 uur
Vrouw gewond bij verkeersongeval

WOUDENBERG- Op woensdagochtend vond er een ongeval plaats op de Lambalseweg. Een 32-jarige automobiliste uit Overberg reed rond half acht van de weg en botste tegen een boom. Vermoedelijk kwam de vrouw in de berm terecht, gaf vervolgens een ruk aan het stuur en kwam tot stilstand tegen een boom. Met oa. hoofdletsel werd ze vervoerd naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd.

Wildplakker aangehouden

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een 22-jarige man uit Hoorn aangehouden nadat hij een illegaal posters aan het plakken was. Surveillerende politiemensen zagen de man een aantal posters plakken op een glasbak. De man werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Hier kreeg hij een bekeuring. De posters, aankondiging voor een feest, en lijm werden ingenomen.

Verkeerscontrole

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd er een autogordelcontrole gehouden op de Ringweg Randenbroek. In totaal kregen 18 automobilisten een bekeuring omdat ze de autogordel niet droegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie