Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Plaatsvervangend korpschef politie Drenthe vertrekt 11:19 donderdag 1 november 2001

Bert Peters, 0592 361294 of 06 53 23 80 59

De heer K.A.Hazelhoff, Directeur Politie en plv. Korpschef van politie Drenthe, vertrekt per 1 december a.s. naar het ministerie van BZK. Hij heeft daar een coördinerende functie aanvaard m.b.t. het landelijk MD-beleid (management Development) voor de top van de Nederlandse politie.
Hazelhoff, 51 jaar, is van 1980 tot aan de reorganisatie van de Nederlandse politie werkzaam geweest binnen de districtsleiding van het toenmalige Korps Rijkspolitie, waarvan de laatste jaren als plaatsvervangend Districtschef en waarnemend Districtschef. Na de reorganisatie in 1993 volgde de benoeming tot plaatsvervangend Korpschef van Regiopolitie Drenthe. Deze functie heeft hij bekleed met een onderbreking van 2 jaar, waarin hij in het kader van een MD-traject werkzaam was binnen het Kwaliteitsbureau Nederlandse politie. Het vertrek van Hazelhoff wordt door de korpsbeheerder en de korpschef betreurd, mede omdat er door hem op dit moment leiding wordt gegeven aan een aantal verbeteringstrajecten bij het korps.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie