Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-11-2001

Politieberichten district Binnensticht, 10.30 uur
Inbreker bekent groot aantal inbraken

ZEIST In de nacht van zondag 28 op maandag 29 oktober werd een man aangehouden die op heterdaad werd betrapt tijdens een poging inbraak op de Slotlaan.

Getuigen hadden glasgerinkel gehoord en zagen een onbekende man voor een winkel aan de Slotlaan staan. De man voelde zich betrapt en vluchtte weg. Na een korte zoektocht werd de 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats op de Oude Arnhemseweg aangehouden.

Tijdens het verhoor in de afgelopen dagen bekende de man diverse inbraken. Zo bekende hij een inbraak in een winkel aan de Oude Arnhemseweg, een inbraak in een winkel in het winkelcentrum Vollehove, één aan de Jagerslaan, een inbraak bij een winkel aan de Voorheuvel en een winkel, aan de Steynlaan.

Tot nu toe heeft de verdachte 15 inbraken bekend. De man verklaarde tegenover de politie dat hij de inbraken gepleegd had uit geldnood. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Jonge autodief nog spoorloos

ZEIST Een 34-jarige man uit Zeist kwam woensdagmiddag aangifte doen van diefstal van zijn auto.

De man verklaarde dat zijn 15-jarige stiefzoon de autosleutels had meegenomen en met een aantal vrienden aan het rijden was. Enige tijd later kwamen een aantal jongens aan het bureau en verklaarde dat zij de 15-jarige jongen uit Zeist hadden zien rijden in de richting van Soesterberg.

Na een zoektocht werd de auto niet aangetroffen. De politie is nog op zoek naar het voertuig en de bestuurder.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie