Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amersfoortse verzekeringen benoemt drie accountmanagers

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht De Amersfoortse

Keywords: Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie

DE AMERSFOORTSE VERZEKERINGEN BENOEMT DRIE NIEUWE ACCOUNTMANAGERS

Amersfoort, 01 november 2001

Remco Visser is sinds 1 september jongstleden werkzaam als accountmanager bij De Amersfoortse in de regio Zuid-West Nederland. Remko was hiervoor werkzaam als account manager bij Holland International.

Freerk Tuinenga is sinds 1 oktober accountmanager in de regio Noord-Oost Nederland. Hij doorliep hiervoor als trainee een opleidingsprogramma bij De Amersfoortse Verzekeringen.

Arnoud van der Meijden is op 1 november gestart als accountmanager in Zuid-Oost Nederland. Vanaf september vorig jaar doorliep ook hij bij De Amersfoortse een opleidingsprogramma als trainee.


De Amersfoortse Verzekeringen
Drs R.J.M. Otten
Directeur Commerciële Zaken & Marketing
Telefoon: (033) 464 2418reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie