Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start strooiseizoen in gemeente Geldrop

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 7 november 2001

STROOISEIZOEN VAN START

Het strooiseizoen is weer van start gegaan. Dit strooien heeft niets te maken met de komst van Sinterklaas, maar met de bestrijding van gladheid. Het strooiseizoen duurt van 1 november 2001 tot 1 april 2002.

Een overzicht van de strooiroutes ligt ter inzage in het gemeentelijk Infocentrum aan de Hofstraat 4. Bij het samenstellen van de routes is het uitgangspunt, dat er op een maximale afstand van circa 300 meter van de woningen een gestrooide route is. Voor het strooien worden 3 strooi-eenheden ingezet, die ongeveer 2-3 uur nodig hebben om de routes te strooien. Een en ander is afhankelijk van de verkeerssituatie. Met het oogpunt op de belasting van het milieu blijft het gebruik van zout zo beperkt mogelijk. Uiteraard zonder dat daarbij de verkeersveiligheid in gevaar komt.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over de strooiroutes kunt u krijgen bij de heer Gorris van de afdeling Gemeentewerken. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 2893945. Reacties bij de afdeling Gemeentewerken tijdens kantooruren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie