Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belastingverordeningen in gemeente Lisse

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: Gemeente Lisse
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

Belastingverordeningen
De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 1 november 2001 een wijziging van diverse belastingverordeningen vastgesteld. Het betreft verordeningen met betrekking tot de brandweerrechten, hondenbelasting, leges, marktgelden, onroerende-zaakbelastingen, afvalstoffenheffing en reinigingsrechten, rioolafvoerrecht en belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten.

De (gewijzigde) verordeningen treden in werking op de achtste dag na de datum van het verschijnen van dit blad. Overeenkomstig het bepaalde in artikel 140 van de Gemeentewet liggen de (gewijzigde) verordeningen voor iedereen kosteloos ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Financieel Beleid en Belastingen. Iedereen kan op verzoek en tegen betaling van leges ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie