Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede Engelstalig bulletinboard NVACP nu beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing

Persbericht Solitaire
Tweede, Engelstalig bulletinboard nu beschikbaar Laurens Mijnders (NVACP) - 01-11-2001

Vanaf 1 november 2001 is een Engelstalig BB beschikbaar voor hen die graag van gedachten willen wisselen met medepatiënten over onze grenzen. Dit biedt de bezoekers van www.nvacp.nl de kans hun horizon te verbreden.

Vragen waarop op het Nederlandse BB geen antwoord is gekregen kunt u nogmaals stellen aan mede-patiënten die in een eerder stadium niet konden worden bereikt.Onze buitenlandse bezoekers, ongeveer 15 % van het totaal, kunnen hun ervaringen met u en onderling uitwisselen. Op dit bulletinboard gelden dezelfde regels al op het Nederlandstalige BB. Dat houdt in dat de NVACP niet aansprakelijk is voor de gegeven informatie en dat van de deelnemers een gematigde opstelling wordt verwacht. Gezien onze ervaringen tot nu toe zal dat geen probleem opleveren. Mocht het zo zijn dat u op enig moment van mening bent dat de inhoud van een door een ander óf uzelf geplaatste boodschap niet thuis hoort op onze BB dan kunt u de webmaster per e-mail aan (international@nvacp.nl) verzoeken die boodschap te verwijderen. Aangezien dit tot op heden nog niet is voorgekomen verwacht het bestuur van de NVACP niet dat een dergelijke ingreep snel nodig zal zijn.
Het bestuur en het web-team van de NVACP wenst u veel plezier met deze uitbreiding op onze site.

© 2001 NVACP

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie