Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verzorgingshuis ontvangt kwaliteitslabel

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: Arcares
Zoek soortgelijke berichten
Arcares


Verzorgingshuis ontvangt kwaliteitslabel

Persbericht Arcares

Op donderdag 1 november 2001 om 15.00 uur ontvangt verzorgingshuis Het Hoge Veer in Raamsdonksveer het WoonZorg Kwaliteitslabel. De heer W.C.J. Schepers, voorziter van VDB Nederland, reikt dit 41e kwaliteitslabel uit. Het kwaliteitslabel is een initiatief van Arcares (brancheorganisatie van verpleeg- en verzorgingshuizen), de LOC (organisatie van cliëntenraden) en VDB Nederland (beroepsorganisatie directies zorgsector). Een onafhankelijk visitatieteam toetste Het Hoge Veer in mei 2001.

Het visitatieteam heeft gedurende haar driedaags bezoek een dynamische en ontwikkelende organisatie gezien die daadkrachtig en hard werkt aan haar interne organisatie en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie