Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijzigingen in NS-top

Datum nieuwsfeit: 02-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Spoorwegen
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Spoorwegen

Persbericht

Wijzigingen in NS-top
2 november 2001
Ir. W.A.G. (Nol) Döbken wordt per 1 januari 2002 directeur van het nieuwe bedrijf dat NS en KLM oprichten voor de exploitatie van de Hogesnelheidslijn Zuid. Drs. P.G. (Pamela) Boumeester volgt hem op in de functie van directievoorzitter NS Reizigers.

Nol Döbken (55) werkt sinds 1976 bij NS, waarvan de laatste acht jaar als directeur van het reizigersbedrijf. Zijn kennis en ervaring zijn van grote waarde voor het inrichten van de nieuwe organisatie die vanaf 2006 de hogesnelheidstreinen op de HSL-Zuid moet laten rijden. Pamela Boumeester (42) vervulde bij NS vanaf 1988 diverse leidinggevende functies in het reizigersbedrijf. Sinds medio 2001 is zij programmadirecteur Bestemming: klant Nú. Wie haar in deze functie zal opvolgen wordt binnenkort bekend gemaakt. De overdracht zal op zodanige wijze plaatsvinden dat de voortgang van Bestemming: klant Nú gewaarborgd is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie