Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Controle en reparatie straatverlichting gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 02-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Controle en reparatie straatverlichting

Veiligheid op straat is en blijft belangrijk, vindt ook de gemeente Ede. Goede straatverlichting draagt aan die veiligheid mee. Zeker nu de wintertijd weer is ingegaan en het s avonds een uur eerder donker wordt.

Twee medewerkers van de afdeling Beheer zijn dagelijks op pad om de straatverlichting te controleren en om defecte verlichting te repareren. Dat is een hele klus als je bedenkt dat er in de gemeente Ede, inclusief de buitengebieden, zon 15.000 lichtarmaturen staan. Gelukkig ondervinden deze ambtenaren bij deze taak vaak de medewerking van oplettende Edenaren. Mede dankzij meldingen over defecte straatverlichting lukt het de gemeente Ede beter om alles zo goed mogelijk te laten functioneren.

Bellen over defecte straatverlichting kan uiteraard nog steeds. U kunt van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur contact opnemen met mevrouw Van Weegel of de heer Spruijtenburg via telefoonnummer (0318) 68 07 90. Wilt u dan ook het nummer van de lichtmast doorgeven, dan weten zij precies om welke het gaat. Het nummer vindt u op de witte of gele sticker op de paal, ongeveer 2.5 meter boven de grond. U kunt uw melding ook doorgeven aan uw buurtbeheerder.

Het telefoonnummer dat in de Infogids van de Gemeente Ede staat vermeld onder straatverlichting is onjuist. Het goede nummer is: (0318) 68 07 90.

---

Ede, 01 november 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie