Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geautomatiseerde bankbetalingen door Staffware-oplossing

Datum nieuwsfeit: 02-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Volledig geautomatiseerde bankbetalingen
mogelijk dankzij Staffware-oplossing

Alkmaar, november 2001 - - Staffware, toonaangevend in de business process automatisering, en e-Vantage Solutions - een consultancy-organisatie die middleware en architecturen levert aan financiële instellingen - werken samen aan de ontwikkeling van nieuwe, gebruiksvriendelijke en schaalbare betaalsystemen die eenvoudig te integreren zijn in de bestaande architecturen. Banken kunnen nu nieuwe technologieën en betaalmethoden inzetten en gelijktijdig hun kosten én het operationele risico verlagen.

De afgelopen jaren zijn ontelbare geavanceerde betaalsystemen geïntroduceerd. Toch is het verwerken van betalingen nog steeds een veeleisend, arbeidsintensief en aan tijdgebonden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie