Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Keuken van boerderij in Deurze uitgebrand

Datum nieuwsfeit: 02-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van vrijdagmorgen
09:44 vrijdag 2 november 2001

Dirk Neef, 0522 - 27 4015

Autos gestolen

HOOGEVEEN. Donderdag is vanaf het Mauritsplein in Hoogeveen een grijze Opel Kadett gestolen. De eigenaar, een inwoner van Hollandscheveld, had de auto daar donderdagmorgen geparkeerd. s Middag ontdekte hij dat de auto verdwenen was.

NIEUW SCHOONEBEEK. In de nacht van donderdag op vrijdag is in De Smidse in Nieuw Schoonebeek een blauwe Mazda 323 F gestolen. De auto werd gestolen vanaf de oprit bij de woning van de eigenaar.


*
Autoinbraken

HOOGEVEEN. Op het Stationsplein in Hoogeveen werden donderdagavond uit een geparkeerde auto een paar luidsprekerboxen gestolen. Een ruit van de auto werd vernield.

EMMEN. Op de parkeerplaats bij het ziekenhuis aan de Boermarkeweg in Emmen zijn donderdagavond van twee autos ruiten vernield. Uit één van de autos werd o.a. een radardetector gestolen. Uit de andere werd niets gestolen. Mogelijk dat de dader(s) werd(en) gestoord.

RUINERWOLD. In de Leeuwerikstraat in Ruinerwold is in de nacht van donderdag op vrijdag een leren jas uit een geparkeerde auto gestolen. Een portierslot werd geforceerd.


*
Tassen gestolen

EMMEN. Uit de personeelsruimte van een winkel aan de Wilhelminastraat in Emmen zijn donderdagavond twee tassen gestolen. De tassen zijn het eigendom van twee personeelsleden. De dief kon via een niet afgesloten deur in de personeelsruimte komen en de tassen meenemen. Normaal zit deze deur op slot maar donderdagavond net even niet. In de tassen zaten o.a. portemonnees met ene paar honderd gulden aan geld.


*
Sigaretten weg

GIETEN. Bij een inbraak in een supermarkt aan de Stationsstraat in Gieten is in de nacht van donderdag op vrijdag een nog onbekende hoeveelheid sigaretten gestolen. Een ruit in de pui van de winkel werd vernield. Een getuige heeft twee mannen weg zien lopen. Een door de politie ingezette speurtocht had geen resultaat. De daders waren onvindbaar.


*
Binnenbrand

DEURZE. In de nacht van donderdag op vrijdag brandde in een boerderij aan de weg Deurze in Deurze de keuken uit. De bewoners werden wakker van een knal en ontdekten de brand. Met behulp van een brandblusser en door met een tuinslang water op het vuur te spuiten, doofden ze de ergste vlammen en voorkwamen daarmee waarschijnlijk dat de rietgedekte boerderij volledig afbrandde. De gewaarschuwde brandweer nam het blussen over en had ook snel alles onder controle. De keuken brandde uit. Een schadebedrag is niet bekend evenmin als de oorzaak. Hier wordt vandaag nader onderzoek naar gedaan.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie