Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Centrale presentatie kunstlijn beeldhouwers in het Oude Slot

Datum nieuwsfeit: 02-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Centrale presentatie kunstlijn beeldhouwers in HET OUDE SLOT

In Het Oude Slot vindt tijdens de Kunstlijn, in het eerste weekend van november, de centrale presentatie plaats van kunstenaars in de regio die driedimensionaal werken. Zowel binnen als buiten zijn beelden te zien. De kunstlijn expositie laat zien hoe gevarieerd kunstenaars in onze regio ruimtelijk werken. In de expositieruimte wordt tevens een leestafel geplaatst met documentatie van de deelnemende beeldhouwers en keramisten.

De volgende kunstenaars nemen deel aan de tentoonstelling: Marleen van den Bergh, Peter van Borssum Waalkes, Graziella Curelli, Sjet Daverveldt, Lia den Dekker, Hélène van Dongen, Danny Drenth, Jan van Galen, Mieke de Groot, Guusje Hamelynck, Marion van Harreveld, Judith Heinsohn, Els Hoekstra, Margot Hudig-Heldring, Astra Joosen, Nico Kamberg, Lenie Kamstra, Henk Koelemeyer, Ria van Kooten, Leny Koper, Hannes Kuiper, Victorine Loomans, Joep van Opzeeland, Herman den Otter, Yvonne Piller, Jack Prins, Jolanda Prinsen, Saskia Sluiter, Corrie Swaak, Caro Trepels, Francien Valk, Liedeke Veninga, Joris Verdonkschot, Cora Verhoog, Bas van Vlijmen, Frederiek Walrecht, Els Wermenbol, Fem Zwaag en Ruud Zweijpfenning. De expositie op Het Oude Slot wordt geopend op vrijdag 2 november 2001 om 16.00 uur door Jos Hardesmeets, wethouder van cultuur van de gemeente Heemstede.

De tentoonstelling is te bezichtigen op zaterdag 3 en zondag 4 november 2001 tussen 11.00 en 17.00 uur. Tijdens het kunstlijnweekend zal het Kookpunt uit Heemstede, een van de cateraars van Het Oude Slot, diverse warme en koude dranken en heerlijke broodjes en taart serveren. Op het menu staan Olmenhorster appeltaart, Italiaanse bol met kippenragout, Italiaanse bol vegetarisch en een Italiaanse bol met pompoen-kokossoep.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie