Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Televisie veroorzaakt brand in Geleen

Datum nieuwsfeit: 03-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 3-11-2001
District Sittard
Sittard

Politiebericht

Geleen; televisie veroorzaakt brand

Vrijdagavond omstreeks 20.40 uur brak brand uit in een woning van een flat aan de Wagenaarstraat in Geleen. Oorzaak was een defect aan een televisie, die in de woonkamer stond. De bewoners die door een rookmelder gealarmeerd werden, konden zich met twee katten, in veiligheid brengen. Zij hebben zich in verband met mogelijke ademhalingsproblemen, in het ziekenhuis laten behandelen. Zij vonden voorlopig onderdak bij familie. De brandweer had de brand snel onder controle. Verdere maatregelen met betrekking tot andere bewoners hoefden niet te worden getroffen.

Sittard; autodief aangehouden

Vrijdagavond omstreeks 21.50 uur werd op de Tudderenderweg een 19-jarige inwoner uit Sittard aangehouden. De man was kort daarvoor samen met een tweede persoon gevlucht uit een gestolen auto die zij op de Jan van Eyckstraat hadden achter gelaten. Nadat het duo op de Hemelsley door agenten was gesignaleerd en deze tot een controle wilden overgaan, gingen de twee mannen er met de auto vandoor. Na een korte achtervolging sprongen beide inzittenden uit de nog rijdende auto. De stuurloze nog rijdende auto beschadigde twee geparkeerde auto`s.
De aangehouden Sittardenaar die met de gestolen auto mogelijk meer aanrijdingen heeft veroorzaakt, wordt onder andere eveneens verdacht van poging diefstal van twee andere auto`s. Hij is ingesloten.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie