Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten stad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 03-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-11-2001

Politieberichten stad Utrecht, 1030 uur
Openlijke geweldpleging

UTRECHT Rond middernacht in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in de omgeving van de Bakkerbrug acht verdachten in de leeftijd van 18 tot 22 jaar aangehouden. Op de camera van het cameratoezicht was te zien hoe de groep een passant in elkaar sloegen. Op het moment dat de mishandeling op de camera werd vastgelegd werd de politie naar de plaats van het incident gedirigeerd. Het slachtoffer meldde aan de politie dat hij om onbekende reden door de groep jongeren was mishandeld. Hij had over zijn lichaam diverse blauwe plekken. De mannen zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Landelijke alcoholcontrole

UTRECHT De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op verschillende plaatsen in de stad het verkeer gecontroleerd op het gebruik van alcohol. In totaal moesten 843 bestuurder blazen. Er werden 11 personen aangehouden voor het rijden onder invloed. Het hoogst gemeten promillage bedroeg 2.15 promille. Van vier personen werd het rijbewijs ingenomen.

Op heterdaad betrapt

UTRECHT Vrijdagmiddag om half twee zagen agenten op de Mineurslaan een hen bekende inbreker het slot van een gepareerde auto openbreken. De 40-jarige Utrechter kon op heterdaad worden aangehouden. Hij is voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau.

Straatroof

UTRECHT Een 22-jarige man uit Epe in vrijdagmiddag om kwart voor vijf op de Kanaalweg het slachtoffer geworden van een beroving. Daar werd de man door twee jongens op een scooter vastgepakt waarna de laptop van zijn fiets werd getrokken. Het slachtoffer viel hierdoor op de grond. De daders zijn er met de laptop vandoor gegaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie