Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 03-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-11-2001

Politieberichten district Binnensticht, 13.10 uur
Doorrijden na aanrijding

ZEIST Vrijdagavond rond half negen vond aan de Van Reenenweg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets. De bromfietsbestuurder is na de aanrijding doorgereden. De automobilist, een 21-jarige man uit Zeist, liep schade op aan de rechterzijde van zijn auto. De bromfietsbestuurder is tegen de zijkant van de auto aangereden en vervolgens doorgereden. De politie stelt een onderzoek in naar zijn identiteit.

Jongen aangehouden

ZEIST Vrijdagavond rond kwart over elf is geprobeerd het hek van een woning aan de Burgemeester Patijnlaan te vernielen. Een 13-jarige jongen die zich in de buurt bevond werd door een voorbijganger in de kraag gegrepen, een andere jongen kon ontkomen. De politie heeft de jongen, een inwoner van Zeist, overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt welk aandeel de jongen in de zaak heeft gehad en is op zoek naar de andere verdachte.

Vernieling van autos

BILTHOVEN In de nacht van vrijdag op zaterdag rond twee uur zijn op verschillende locaties van elf personenautos onder meer de buitenspiegels en kentekens vernield. De politie heeft een 16-jarige jongen uit Bilthoven aan de Sint Hubertuslaan als verdachte aangehouden nadat hij door een getuige in de kraag was gegrepen. Het mes dat de jongen bij zich had is in beslag genomen.

De politie is nog op zoek naar drie andere jongens die vermoedelijk bij de vernieling van de autos betrokken zijn geweest. De ouders van de jongen zijn in kennis gesteld.

Landelijke alcoholcontrole

In het politiedistrict Binnensticht zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag op verschillende locaties 244 automobilisten gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer. In totaal werden er zes personen aangehouden voor het rijden onder invloed. Allen kregen een proces-verbaal. Het hoogst gemeten promillage bedroeg 1.40.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie