Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontheffing en verkeersmaatregelen rallyproef 3 in Weerselo

Datum nieuwsfeit: 03-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo


- $$$ -- $$$ --
VERKEERSBESLUITEN

Ontheffing en tijdelijke verkeersmaatregelen i.v.m. rallyproef 3 november 2001
In het kader van de Euregiorally, onder andere meetellend voor het Nederlands Kampioenschap Rallysport, wordt op zaterdag 3 november 2001 tussen ± 16.30 uur en 22.30 uur een klassementsproef verreden op enkele wegen en weggedeelten in de gemeente Denekamp. De aanwonenden zijn daartoe inmiddels door de stichting geïnformeerd. Aan de Stichting Rallysport Twente is door burgemeester en wethouders een ontheffing verleend op grond van de Wegenverkeerswet en tevens zijn er in overleg met de politie Twente tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen. Op genoemde datum en tijden zullen de volgende wegen gesloten zijn voor het verkeer, behalve voetgangers: de Oude Deurningerstraat, de Lemseloseveldweg tussen Meijerweg en Stegdijk en tussen de Simbroekweg en de Gammelkerveldweg, de Stegdijk, de Smeijersweg, de Simbroekweg tussen de Lemseloseveldweg en de Oude Weerseloseweg, de Gammelkerveldweg tussen de Lemseloseveldweg en de Stegdijk, de Kosthuisweg en de Oude Weerseloseweg tussen de Simbroekweg en de Smeijersweg.

Er zijn met de Stichting afspraken gemaakt omtrent de doorgang voor bewoners en hulpverlening bij spoedeisende aangelegenheden. De Stichting zal de aanwonenden enkele dagen tevoren nog nader informeren en onder andere mobiele telefoonnummers beschikbaar stellen waarop de organisatie aanspreekbaar is. Na afloop van het evenement draagt de gemeente er zorg voor dat de wegen weer worden geschaafd en geveegd en waar nodig hersteld, een en ander op kosten van de Stichting Rallysport Twente.

Tegen de ontheffing en/of de getroffen verkeersmaatregelen kan binnen 6 weken na de datum van deze bekendmaking schriftelijk bezwaar worden gemaakt bij burgemeester en wethouders van Denekamp, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie