Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 04-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-11-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 12.10 uur
Bedreiging

VEENENDAAL In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie rond half één een 33-jarige man afkomstig uit Veenendaal op de Markt aangehouden. De man zou een medewerker van een horecagelegenheid bedreigd hebben. De man is overgebracht naar het politiebureau waar de zaak wordt onderzocht.

Auto-inbrekertjes aangehouden

VEENENDAAL - Zaterdagavond rond kwart voor elf werd de politie verzocht te gaan naar een parkeergarage aan het Scheepjeshof in verband met een auto-inbraak.

Een getuige kon de politie de identiteit van de daders vertellen. Het betroffen twee 13-jarige jongens uit Veenendaal. Zij hadden uit de auto een aantal CDs gestolen.

De jongens kwamen met een ouder aan het bureau. In overleg met de ouders is besloten dat de jongens overgedragen worden aan bureau Halt.

Een van jongens biechtte later die nacht ook op dat hij eerder die week geld gestolen had uit een fietstas. Een deel van dat geld heeft hij inmiddels weer aan de politie teruggegeven.

Onverzekerde en ongekeurde auto

WIJK BIJ DUURSTEDE Op de Markt zagen politieagenten een 45-jarige vrouw uit Amerongen rijden in een onverzekerde en niet gekeurde auto. Zij heeft twee bekeuringen gekregen. De auto is meegenomen naar het politiebureau. De vrouw mag de auto weer ophalen als zij de verzekeringspapieren kan tonen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie