Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wildmanifestatie in De Echoput, Hoog Soeren

Datum nieuwsfeit: 04-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Return-Path: (redactie@nieuwsbank.nl)

WIJNINFO.NL NIEUWS

Wildmanifestatie in De Echoput

persbericht

Wild manifestatie in De Echoput

Wild is het scharrelvlees bij uitstek. Puur en gezond. Restaurants kijken jaarlijks reikhalzend uit naar het wildseizoen. Binnen de culinaire wereld neemt restaurant De Echoput een bijzondere plaats in. Er is geen ander restaurant in Nederland dat zich zo heeft gespecialiseerd in de bereiding van wildgerechten.

Wild is populair
De consumptie van wild neemt steeds toe. Consumenten zien wild als een betrouwbaar en smakelijk alternatief voor vlees. Over de bereiding van wild bestaan helaas nog veel misverstanden. Sommige mensen denken dat wildgerechten heel zwaar en sterk van smaak zijn, anderen vinden de bereiding heel ingewikkeld of denken dat het veel kostbaarder is dan ander vlees. Theus de Kok, de maître-cuisinier van De Echoput vindt dat jammer: "de bereiding van wild is niet moeilijker dan ander vlees. Wildgerechten kunnen heel elegant en licht zijn".

Grote wildproeverij
Op zondag 4 november organiseert restaurant De Echoput een grote wildproeverij in de vorm van een preuvenement. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de veelzijdige mogelijkheden van wild en wildbereiding. Tevens is het mogelijk om vragen te stellen aan chef-kok Theus de Kok. Er zijn meer dan 15 gerechten te proeven, die worden geserveerd in een klein formaat. De keuken van De Echoput besteedt veel aandacht aan de continue ontwikkeling van nieuwe gerechten, zodat op dit smakenfestival de nieuwste vondsten geproefd kunnen worden. De kosten voor het volledige culinaire programma bedragen fl. 97,50, inclusief een welkomstcocktail. Er zijn wijnbuffetten met een interessante selectie bijpassende wijnen.

Einde bericht
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Peter Klosse of Theus de Kok

Restaurant De Echoput
Amersfoortseweg 86
7346 AA Hoog Soeren
tel. 055 5191248

RESTAURANT DE ECHOPUT DE ECHOPUT WIJNEN & FOODS
ACADEMIE VOOR GASTRONOMIE
Amersfoortseweg 86, 7346 AA Hoog Soeren
Telefoon: 055 - 5191429
Fax: 055 - 5191409
www.echoput.nl
email: (info@echoput.nl) www.academiegastronomie.nl


--
Dit is een bericht van de Wijninfo.nl mailservice
Kijk voor aan- en afmelden op www.wijninfo.nl/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie