Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Amersfoortse start nieuwe reclamecampagne

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht De Amersfoortse

Keywords: Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie

Qua inkomen, dan.

In november gaat de nieuwe reclamecampagne van De Amersfoortse van start. U kunt hier de radio- en TV commercials beluisteren en bekijken.

De inkomensverzekeraar Hoewel elke verzekering bij De Amersfoortse is af te sluiten staat De Amersfoortse vooral bekend als De Inkomensverzekeraar. De Amersfoortse is groot geworden in alle verzekeringen waarmee inkomen verzekerd kan worden. Denk hierbij aan pensioen, arbeidsongeschiktheid en ziektekostenverzekeringen. De nadruk ligt dan ook op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie