Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Directeur gemeentelijke dienst OCSW Groningen vertrekt

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen

5
NOV
11.28

Persbericht

Directeur gemeentelijke dienst OCSW naar bedrijfsleven 05-11-2001

De Algemeen Directeur van de dienst Onderwijs Cultuur Sport Welzijn van de gemeente Groningen, Seerp Leistra, vertrekt naar het bedrijfsleven. Per 1 februari 2002 wordt hij vestigingsdirecteur Noord Nederland van InterMaat/Boer & Croon.

Als vestigingsdirecteur Noord Nederland wordt Seerp Leistra verantwoordelijk voor de op- en uitbouw van activiteiten van InterMaat in de noordelijke provincies. Leistra zal ook deel uitmaken van het landelijk managementteam van InterMaat. InterMaat legt zich toe op interim-management voor overheid, bedrijfsleven en de non-profit-sector en is momenteel bezig met het opzetten van twee nieuwe vestigingen naast de hoofdvestiging in Amsterdam, één in Eindhoven en één in Groningen. Het bedrijf is een onderdeel van Boer & Croon Strategy and Management Group.

Seerp Leistra (45 jaar oud) heeft een groot aantal jaren in verschillende functies voor de gemeente Groningen gewerkt. Sinds 1995 was hij Algemeen Directeur, eerst van de dienst OSW, daarna van de dienst OCSW. Daarvoor vervulde hij onder meer de functies van hoofd Beleidsbureau Cultuur (1987-1991) en hoofd Bestuursondersteuning (1991-1995) van de gemeente Groningen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie