Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prijswinnaars voor ervaringsverhalen

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Prijswinnaars voor ervaringsverhalen

UTRECHT, 05-11-2001 -- Annemarie Jurriaans (Tegelen, 31 jaar) en Pauline Blijlevens ('s Gravenmoer, 14 jaar) hebben prijzen ter waarde van f 5000,- gewonnen voor hun ervaringsverhalen. Onder het motto"De pen als lotgenoot" heeft het Patiëntenfonds deze prijzen uitgeloofd. Het Patiëntenfonds wil met deze prijzen het schrijven van ervaringsverhalen over ziekte en handicap stimuleren. Onderzoek heeft uitgewezen dat het schrijven niet alleen de auteurs helpt bij het verwerken, maar ook de familie en hulpverleners. Winnie Sorgdrager, voozitter van het Patiëntenfonds, reikte de prijzen uit tijdens de opening van de Week van Chronisch zieken. De jurering stond onder ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie