Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord (laatste bericht)

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 5-11-2001
Mediaberichten 5 november (laatste bericht)

VENLO - 465 Straatmaatverbalen

VENLO - De afgelopen week hebben de medewerkers van het politiedistrict Venlo en de parkeercontroleurs van de gemeente Venlo in totaal 465 bekeuringen opgemaakt. De meeste bekeuringen hadden te maken met foutief parkeren, namelijk 312 waarvan er 197 door de gemeente zijn opgemaakt. De andere verbalen werden uitgeschreven voor het niet voeren van verlichting op de (brom) fiets (44), het rijden in strijd met een gesloten verklaring (19), het niet dragen van een helm (16), (brom) fietsen in voetgangersgebied (9), het negeren van rood licht (7), het niet hebben van een bromfietscertificaat (2), het rijden op een opgevoerde brommer (1), wildplassen (1), hinderlijk drankgebruik (1) en overige overtredingen (53).

REGIO - 1043 bekeuringen bij snelheidscontroles

De politie Limburg-Noord heeft bij snelheidscontroles in Nederweert, Veulen, Ysselsteyn, Maasbree en Venlo 1043 bekeuringen opgemaakt.

NEDERWEERT - Op de Venloseweg zijn donderdag en vrijdag in totaal 732 snelheidsovertreders bekeurd. De hoogste snelheid van de 2021 gecontroleerde voertuigen is niet bekend.

VEULEN - Op de Lorbaan zijn maandagmorgen in totaal 5 snelheidsovertreders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 98 gecontroleerde voertuigen bedroeg 108 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

YSSELSTEYN - Op de Puttenweg zijn maandagmorgen in totaal 84 snelheidsovertreders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 428 gecontroleerde voertuigen bedroeg 117 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

MAASBREE - Op de Provincialeweg zijn maandag in totaal 158 snelheidsovertreders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 985 gecontroleerde voertuigen bedroeg 126 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

VENLO - Op de Weselseweg zijn vrijdagmiddag in totaal 54 snelheidsovertreders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 397 gecontroleerde voertuigen bedroeg 94 km/uur waar 60 km/uur is toegestaan.

ROERMOND - Verkeerscontrole

ROERMOND - Bij een verkeerscontrole op de Minderbroederstraat en de Roerkade zijn zondagmiddag 5 automobilisten bekeurd voor het parkeren buiten de vakken, verder is één automobilist bekeurd voor rijden door rood licht.

VENLO Vier personen aangehouden na brand in hotel (2)

VENLO De 19-jarige verdachte uit Blerick die in de nacht van vrijdag op zaterdag met drie andere verdachten is aangehouden bij een brand in een hotel aan de Nijmeegseweg heeft een bekennende verklaring afgelegd. Hij bekende de twee branden te hebben aangestoken. Over de aanleiding voor de brandstichting is op dit moment nog niets bekend. De verdachte wordt morgen voorgeleid bij justitie. De overige drie verdachten zijn in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie