Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Den Helder op zoek naar 'jutter van het jaar'

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

GEMEENTE OP ZOEK NAAR JUTTER VAN HET JAAR

datum: 5 november 2001

Alle inwoners van Den Helder mogen bij de gemeente weer een kandidaat voordragen voor de titel "Jutter van het jaar". Een deskundige jury maakt eind december een keuze uit de ingezonden namen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op donderdag 3 januari 2002 wordt bekend gemaakt wie zich "Jutter van het jaar 2001" mag noemen. De inzendingen moeten inwoners van den Helder betreffen, die zich dit jaar op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt. Namen van kandidaten kunnen worden opgestuurd naar de gemeente Den Helder, bureau Communicatie, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. De gemotiveerde voordrachten moeten uiterlijk op vrijdag 14 december aanstaande binnen zijn. De reden waarom de betreffende persoon voor de titel in aanmerking komt is belangrijker dan het terrein waarop hij of zij werkzaam is geweest.

Frans Breed was de eerste Nieuwedieper die zich Jutter van het jaar (1999) mocht noemen. De eretitel van vorig jaar ging naar Marinus Vermooten.

Laatst bijgewerkt: 05 november 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie