Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Waste Care Systems Asten Innovatie-Onderneming van het Jaar

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

LENSINK VAN BERKEL COMM.

Winnaar Onderneming! van het Jaar 2001

Persbericht

Waste Care Systems uit Asten winnaar
innovatieprijs Onderneming! van het Jaar 2001

Delft, 5 november 2001 . Waste Care Systems B.V. uit Asten is uitgeroepen tot Onderneming! van het Jaar 2001. Op maandag 5 november streden drie finalisten in Kasteel De Wittenburg in Wassenaar, tijdens een mondeling examen om de MKB-innovatieprijs Onderneming! van het Jaar 2001. De andere finalisten waren: Mooi Thuis uit Den Haag en Camping De Beerze Bulten uit Beerze. De Winnaar ontving uit handen van Jan Terlouw, oud-minister van economische zaken en huidig bestuursvoorzitter van Syntens, een cheque ter waarde van 25.000 gulden.

Tijdens de beoordeling door de jury onder leiding van Hans de Boer, voorzitter van MKB-Nederland, werden de drie genomineerden tijdens een mondeling examen het vuur na aan de schenen gelegd. Bij de beoordeling speelden het innovatieve karakter van de dienst of product, ondernemersvisie, aantoonbare continuïteit, actualiteit van de innovatie, aantoonbaar profijt, werkgelegenheidseffecten, bedrijfsomvang, en bedrijfsprofiel een belangrijke rol. Doorslaggevend in de keuze voor Waste Care Systems was dat het gaat om een redelijk nieuwe dienstverlening en een aantoonbare technische innovatie.

Waste Care Systems
Waste Care Systems B.V. uit Asten introduceert een uniek en innovatief concept voor strikt gescheiden afvalverwerking op de werkvloer. Een gepatenteerd systeem dat de totale afvalzorg binnen organisaties regelt en controleerbaar maakt. Waste Care Systems biedt een methode waarin meer dan 10 verschillende componenten, consequent gescheiden worden ingezameld met behulp van een zogenaamde recyclingset, een soort uitgebreide prullenbak. Omdat de opbrengsten hiervan kunnen worden weggestreept tegen de verwijderingkosten van het .restafval. wordt in kosten bespaard en gelijktijdig een bijdrage geleverd aan de verbetering van het milieu.

Onderneming! van het Jaar 2001 is een initiatief van MKB-Nederland. Het initiatief komt mede tot stand dankzij de nauwe betrokkenheid van Deloitte & Touche, Randstad en Fortis Bank.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie