Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

René Benders lijsttrekker D66 Houten

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

René Benders lijsttrekker van D66

maandag 5 november 2001 - Bron: D66 Houten

De afdeling Houten van D66 heeft René Benders gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2002.

Voor Benders betekent dit de derde periode als fractievoorzitter. In de afgelopen jaren heeft Benders een duidelijk stempel gedrukt op de discussies en besluitvorming in de gemeenteraad van Houten. Hij hoopt dat ook de komende periode te kunnen blijven doen.

Zaken die hij tot de belangrijkste problemen in de gemeente rekent en die dan ook zijn bijzondere aandacht zullen krijgen zijn o.m. de problematische gemeentelijke financiën en de veiligheid van de burgers in Houten.

Gelet op de vele reacties van burgers rekent Benders erop dat D66 bij de komende verkiezingen weer drie zetels zal behalen. "Ik zie er naar uit om ook in de komende raadsperiode de belangen van Houten en haar burgers te kunnen behartigen", aldus een gelukkige René Benders na zijn uitverkiezing.


Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001

Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie