Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijke verduurzaming een kwestie van gewoon doen

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

Gemeentelijke verduurzaming een kwestie van gewoon doen

Ook de gemeenten zullen op termijn niet ontkomen aan de Kyoto-afspraken. Dit vraagt om een structurele focus op duurzame ontwikkeling. Om duurzame ontwikkeling op gemeentelijk niveau te stimuleren pleit NOVEM daarom voor afstemming van het Europees, nationaal, regionaal en gemeentelijk milieubeleid. Uit een recentelijk beschrijvend onderzoek onder gemeenten in Europa blijkt namelijk dat zowel binnen één bestuurlijk niveau als tussen de verschillende niveaus nog steeds een duidelijke scheiding waarneembaar is tussen milieutechnische, economische en sociale dimensies. Een belangrijke stimulans voor verduurzaming zou het uniformeren en afstemmen van het beleid kunnen zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie