Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationaal discothekenweekend trekt ruim 10.000 bezoekers

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 5 november 2001

Ruim 10.000 bezoekers tijdens Nationale discothekenweekend 2001

WOERDEN - 5 november 2001- Het nationale Discothekenweekend heeft afgelopen weekend ruim 10.000 bezoekers getrokken. Zo'n 65 discotheken boden belangstellenden een kijkje achter de schermen. Ouders, overheden en (potentiële) bezoekers kregen rondleidingen en werden uitgebreid geïnformeerd over bijvoorbeeld discovervoer, toegangsbeveiliging en gehoorbescherming.

Elke deelnemende discotheek gaf een eigen invulling aan het Nationale Discothekenweekend. Zo werden er kinderdisco's georganiseerd, licht- en geluidshows gegeven en alcoholvrije cocktails geschonken.

Regelmatig werd er samengewerkt met de gemeente. In Nijmegen, bijvoorbeeld, ging een wethouder in diverse horecagelegenheden aan de slag als d.j , kok en portier. Daarnaast werd op diverse locaties voorlichting gegeven door de politie.

Het Nationale Discothekenweekend is een initiatief van de sector Discotheek- en Zaalbedrijven van Koninklijk Horeca Nederland.

Voor meer informatie:
Afdeling Communicatie en Persvoorlichting, tel. 0348 - 489 438

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie