Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FINEOS biedt internetportalen voor assurantiemakelaars

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

FINEOS introduceert internetportalen voor tussenpersonen en assurantiemakelaars Utrecht, 5 november 2001 FINEOS, een van Europa's belangrijkste software-ontwikkelaars voor banken en verzekeraars, heeft een serie internetportalen voor tussenpersonen en assurantiemakelaars geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen voor de bedrijfstak. Deze applicaties zijn nuttig voor alle categorieën tussenpersonen, of ze nu onafhankelijk van een maatschappij opereren of hierbij in dienst zijn. De webportalen verschaffen de agent een veilig, gepersonaliseerd en continu beschikbaar hulpmiddel bij klantbeheer. Dankzij een snelle toegang tot de bedrijfsdatabase hebben makelaars en agenten rechtstreeks inzicht in de status van hun klanten en prospects en kunnen zij een aantal ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie