Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Caroline Tensen breekt enkel

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Afdeling TROS Communicatie
Hilversum, 05-11-2001


ONGEVAL CAROLINE TENSEN

TROS-presentatrice Caroline Tensen heeft zaterdagavond jl. haar enkel gebroken toen ze naar huis fietste en werd geschept door een auto die haar over het hoofd zag. Zondagmiddag is Caroline geopereerd en zijn er schroeven in haar enkel gezet. Naar verwachting mag ze hedenmiddag naar huis. Naar omstandigheden maakt Caroline het goed. De komende twee weken moet ze volledig rust houden, daarna krijgt ze vier weken lang loopgips.

Voor haar programma 'Postcodeloterij ÉÉn tegen 100' heeft dit, zoals het er nu naar uitziet, geen consequenties omdat de volgende opname op dinsdag 27 november is. De reis naar Thailand die ze volgende week zou hebben voor de 'Postcodeloterij Super Surpriseshow' van RTL4 heeft ze helaas moeten afzeggen. Haar nieuwe TROS-programma 'Het zit me tot hier' is tot nader orde uitgesteld. De eerste uitzending daarvan staat gepland voor 27 december, deze week zou Caroline voor het eerst daarvoor gaan draaien op locatie. In dit programma wordt Caroline Tensen ingeschakeld bij grote en kleine ergernissen. Caroline probeert er samen met de persoon die zich ergert, voor te zorgen dat het probleem wordt opgelost of in ieder geval aan de kaak wordt gesteld.

Alle genoemde programma's worden geproduceerd door Endemol Nederland BV.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie