Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fibercorp tekent contract met 'groupe s'

Datum nieuwsfeit: 05-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


FIBERCORP TEKENT CONTRACT MET "GROUPE S" ALS EERSTE KLANT OP HAAR BRUSSELS

NETWERK

¨ Dark Fiber, een aantrekkelijke optie voor corporate klanten

Brussel, 05 November 2001 - FiberCorp, de internationale glasvezel connectiviteitsspecialist, heeft een belangrijk contract afgesloten met een corporate klant op haar Brussels netwerk. Groupe S, het eerste goedgekeurde sociaal secretariaat in België dat de payrolls van ongeveer 180.000 werknemers op rekening van 20.000 bedrijven beheert, heeft een dark fiber connectie besteld tussen haar hoofdzetels in Brussel.

Groupe S heeft 25 agentschappen over heel België. "Wij beheren de loonadministratie van de werknemers van 20.000 firmaklanten die verwachten dat de lonen correct en op tijd betaald worden. "FiberCorp's dark fiber oplossing laat ons toe aan deze verwachting te beantwoorden en de veiligheid en betrouwbaarheid van ons IT systeem gevoelig te verhogen", legt de heer Gonzales Stubbe, Managing Director van Groupe S uit. Groupe S heeft geopteerd voor een oplossing die gebruik maakt van Cisco routers en een eenvoudige switch-to-switch verbinding.

Peter Nysten, Senior Vice-President Corporate Development, Sales & Marketing bij FiberCorp geeft het volgende commentaar: "Onze expertise in Amsterdam heeft reeds het stijgend succes van dark fiber voor corporate klanten aangetoond. We zijn blij te kunnen vaststellen dat deze trend zich nu ook in België aftekent en zijn ervan overtuigd aantrekkelijke oplossingen te kunnen aanbieden op de corporate markt."

Groupe S is een goed voorbeeld om de voordelen van dark fiber te illustreren. Wanneer er omgegaan wordt met confidentiële informatie van 180.000 werknemers is het evident dat de veiligheid van het IT systeem een zeer belangrijk element is. Hetzelfde geldt voor banken, verzekeringen, politionele diensten en andere overheidsinstellingen. Ook zij overwegen steeds meer dark fiber als alternatief.

Over FiberCorp
FiberCorp streeft ernaar marktleider te worden in Dark Fiber connectiviteits-oplossingen in stedelijke gebieden. Op dit moment bezit FiberCorp meer dan 1.000 km strategisch gepositioneerde Dark Fiber in België, Nederland en Duitsland. Of het nu gaat om storage oplossingen, centrale applicaties, corporate databases of toegang naar service providers, FiberCorp biedt de Dark Fiber die, samen met Gigabit Ethernet of andere transmissieapparatuur, een einde maakt aan de flessenhals van de bandbreedte. FiberCorp's businessplanning bestaat uit het verbinden van alle belangrijke telecompunten in een bepaald geografisch gebied. Zo wordt een brede waaier van connectiviteit beschikbaar voor carriers en corporate klanten. Als specialist in Dark Fiber verstrekking begrijpt FiberCorp de noden van elke individuele klant en is in staat oplossingen op maat te identificeren en te implementeren. In combinatie met vernieuwende onderhouds- en herstelsystemen is het resultaat een ongelimiteerde bandbreedte op een efficiënt, flexibel en betrouwbaar netwerk.

Naast het management zijn FiberCorp's aandeelhouders ABN Amro, BNP Paribas en GE Capital. Het hoofdkantoor bevindt zich in Brussel. Meer informatie vindt u op www.fibercorp.net.

contact:
Barbara McLaughlan - FiberCorp
Tel. +32(0)2.307.10.96 (direct)
+32(0)476.55.50.95 (GSM)
Fax. +32(0)2.307.10.10
E-mail: (barbara.mclaughlan@fibercorp.net)

Steijger.Communications
Tel. +31(0)36.523.53.30
Fax. +31(0)36.523.53.31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie