Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontmoetingsdagen CWI bij 14 Arbeidsbureaus

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Ontmoetingsdagen bij 14 Arbeidsbureaus begin november

UITHOORN, 30-10-2001 -- CWI brengt werkzoekenden met arbeidshandicaps in contact met werkgevers Op 6, 7 en 8 november a.s. organiseren 14 Centra voor Werk en Inkomen/Arbeidsbureaus in de 12 provinciehoofdsteden, een evenement over werken met een arbeidshandicap met als thema ´succesvolle ontmoetingen´. Zowel werkgevers als werknemers met een arbeidshandicap zijn van harte welkom. Doel is de vooroordelen bij werkgevers en werknemers weg te nemen om daarmee de beeldvorming over ´werken met een arbeidshandicap´ positief te beïnvloeden. Uiteindelijk moet dit voor de werknemers die dit willen, resulteren in succesvolle bemiddelingen op vacatures. Dit ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie