Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DB lid kamer van Koophandel R'dam onderscheiden

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Kamer van Koophandel Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Rotterdam

DB lid Peter Brandenburg onderscheiden

Tijdens de laatste vergadering van het Algemeen Bestuur heeft voorzitter J.N.A. van Caldenborgh aan de heer P. H. Brandenburg, directeur van Ad. van Beuzekom B.V., dames- en herenmode, te Papendrecht de eerste nieuwe KvK-decoratie overhandigd.

De heer Brandenburg spande zich zeer in om vorm en inhoud te geven aan het voorzitterschap van de KvK-Kring Drechtstreek. Daarenboven springt zijn inbreng en bindende rol bij het tot stand komen van het Strategisch Economisch Plan voor de Drechtstreek onder de vlag "Shipping Valley" in het oog. Ook zijn werk op het gebied van criminaliteitspreventie mag niet onvermeld blijven. Deze inzet voor het gehele regionale bedrijfsleven in de afgelopen jaren en zijn 25-jaar ondernemerschap zijn reden om hem te decoreren namens de KvK.

De heer P.H. Brandenburg was de eerste ondernemer die de nieuwe kamerdecoratie mocht ontvangen.In de afgelopen maanden is er door twee bedrijven in het KvK-gebied (t.w. Koninklijke Zilverstad en de Ontwerpstudio Kommer Kors) aan een nieuwe onderscheiding gewerkt.

De KvK-decoratie biedt de mogelijkheid om een ondernemer persoonlijk te onderscheiden. Bij Peter Brandenburg is dat gedaan via een inscriptie:

EEN GROOT MAN VOOR HET KLEINBEDRIJF

Nadere informatie: Kees Vrijdag, tel. 010-405 78 01. Op aanvraag zijn foto's van de overhandiging en de KvK-decoratie beschikbaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie