Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 6-11-2001
3ePersberichtdinsdag6november2001

Politieberichten

Eindhoven: Zakkenrollerij
Dinsdag tussen 13.30 en 15.15 uur is van een 53-jarige vrouw uit Bergeyk een portemonnee gestolen. Zij liep over de Demer op de weekmarkt. Toen zij wilde betalen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar tas gestolen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes, persoons-bescheiden en geld.

Helmond: Hennepkwekerij
Dinsdagmorgen rond 11.00 uur is op de vliering van een woning aan het Twentehof een hennepkwekerij aangetroffen. De 190 hennepplanten en de daarbij behorende apparatuur zijn inbeslaggenomen en afgevoerd. De 33-jarige bewoonster is op het politiebureau gehoord. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Inbraak in een bedrijf
Tussen maandagavond 18.00 en dinsdagmorgen 2.30 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Vondellaan. Een ruit van het pand is vernield. Uit het pand zijn tien lange damesjassen gestolen.

Helmond: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmiddag rond 13.45 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Heistraat Binders-eind een 31-jarige fietster uit Helmond gewond. Zij stond daar op de Heistraat te wachten voor een rood verkeerslicht. Naast haar stond een auto met aanhangwagen, bestuurd door een 43-jarige man uit Helmond, stil. Bij het groene licht reden beiden weg met de bedoeling linksaf het Binderseind op te rijden. De fietster had de aanhangwagen niet opgemerkt en fietste daartegen aan. Zij kwam ten val. De vrouw klaagde over pijn aan haar arm en heup. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Valkenswaard: Snelheidscontrole
Dinsdagmiddag tussen 14.45 en 15.45 uur is op De Vest een snelheidscontrole gehouden. 7 automobilisten kregen een proces-verbaal omdat zij sneller dan 50 km/u reden. De hoogst gemeten snelheid was 82 km/u.

Son en Breugel: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmorgen rond 7.50 uur raakte bij een ongeval op de Hooijdonk een 85-jarige fietser uit Geldrop gewond. Hij fietste daar richting Breugel en sloeg plotseling linksaf. Een 23-jarige automobilist uit Schijndel die daar rechtdoor richting Nuenen reed kon de fietser niet ontwijken. De Geldroppenaar kwam ten val en raakte gewond aan armen en benen. Hij is overgebracht naar het Catharina-ziekenhuis.

Heeze: Autogordelcontrole
Dinsdagmorgen is op de Geldropseweg een autogordelcontrole gehouden. 11 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van een autogordel.

Deurne: Inbraak in woningen
Afgelopen nacht is in twee woningen op de Zaan ingebroken. De sloten van de achterdeuren zijn geforceerd. Uit de woningen zijn pasjes, persoonsbescheiden en geld gestolen.

Deurne: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmorgen rond 7.10 uur raakte bij een ongeval op de Hoofdstraat een 82-jarige voet-gangster uit Deurne gewond. Zij stak daar plotseling de rijbaan over. Een 51-jarige automo-bilist die daar richting Deurne reed kon haar niet meer ontwijken. De vrouw liep diverse schaafwonden op. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Veldhoven: Bromfietscontrole
Dinsdagmiddag is op de Bree een bromfietscontrole gehouden. 8 bromfietsers kregen een proces-verbaal: 5x bromfiets met een te hoog vermogen; 2x geen bromfietscertificaat en 1x het negeren van het rood licht.

Bergeijk: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmiddag rond 13.35 uur raakte bij een aanrijding op het Loveren een 45-jarige tractorbestuurder uit Westerhoven gewond. Hij reed daar op zijn tractor, met daarachter een cyclomaaier, komende uit de richting van de N317. Achter hem in dezelfde richting reed een 36-jarige automobiliste uit Luyksgestel. Door onbekende oorzaak reed de automobiliste tegen de achterzijde van de cyclomaaier. Hierdoor werd de cyclomaaier opgetild en kantelde de tractor. De tractorbestuurder kwam met zijn benen onder de tractor terecht. Hij liep daar-bij een beenletsel op en is overgebracht naar het Catharina-ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie