Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ge cAPITAL Aro Lease en AD Autobedrijf sluiten overeenkomst

GE Capital Aro Lease

-PERSBERICHT-

ge cAPITAL Aro Lease en het AD Autobedrijf tekenen overeenkomst

's Hertogenbosch, 6 november 2001

Autodistribution Nederland en GE Capital Aro Lease hebben voor het AD Autobedrijf een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarmee het voor de ruim 120 AD Autobedrijven in Nederland mogelijk is op eenvoudige wijze via een eigen website interessante leaseoffertes aan te bieden aan de zakelijke rijder.

Het AD Autobedrijf is nu in staat om real time online een offerte te maken, bestellingen te plaatsen en overzichten van het wagenpark op te vragen. Met name het Midden en Klein Bedrijf zal van deze dienst van het AD Autobedrijf gebruik maken. Zij is traditioneel een goede klant van het lokale autobedrijf. Met de door GE Capital Aro Lease geboden mogelijkheid zal deze klantengroep binnen het merkonafhankelijke AD Autobedrijf nog beter bediend kunnen worden.

GE Capital Aro Lease loopt voorop in de toepassing van E-commerce. Onder de naam E-Fleet biedt GE Capital Aro Lease reeds geruime tijd Real Time Online leasing aan aan haar klanten. Voor het AD Autobedrijf is een speciale applicatie ontworpen waarin specifieke wensen en eisen zijn verwerkt.

ACHTERGRONDINFORMATIE

GE Capital Aro Lease is onderdeel van GE Capital Fleet Services (behorend tot General Electric), 's werelds grootste onderneming op het gebied van autoleasing en wagenparkbeheer. Het bedrijf heeft meer dan 1.300.000 auto's en trucks onder contract in Noord-Amerika, Europa, Australië en Japan. In Europa beschikt GE Capital Fleet Services over dertienhonderd medewerkers en een wagenpark van circa 350.000 auto's. Het bedrijf is actief in 27 verschillende Europese landen.

GE Capital Aro Lease heeft vestigingen in 's-Hertogenbosch en Amsterdam met een team van ruim tachtig mensen. Met een wagenpark van 13.500 voertuigen is de organisatie een belangrijke top 10 speler op de Nederlandse markt.

AD Autobedrijf is een verzamelnaam voor zelfstandige merkonafhankelijke autobedrijven die door krachtenbundeling, op internationaal niveau, een veel sterkere markpositie innemen. Het AD Autobedrijf verzorgt voor haar autobedrijven aftersales mailingen, marketing, promotie en publiciteit. Naast technische ondersteuning biedt het AD Autobedrijf legio mogelijkheden op het commerciële vlak, zoals lease, verzekeringen en huur. En dat dit de juiste weg is, blijkt uit de resultaten van het BOVAG ROSA 2001 onderzoek. Met name het vrije ondernemerschap en de goede promotionele ondersteuning worden hoog gewaardeerd. Goede ideeën van autobedrijven worden omgezet in goede marketing richting consument en zakelijke markt.

-EINDE- Indien u nog verdere vragen heeft of digitaal een foto wenst te ontvangen, gelieve contact op te nemen met: Hellen van Hoek 073 - 6407 483 (hellen.vanhoek@fleet.gecapital.com) www.gecal.nl

<<...OLE_Obj...>>

Fotobijschrift: v.l.n.r. Robert-Jan Geurink, Sales Manager GE Capital Aro Lease; Dick Peters, Algemeen Directeur AD Autobedrijf; Ed van der Sande, Commercieel Directeur GE Capital Aro Lease; Gert Tjeerdsma, Marketing Manager AD Autobedrijf; Marc Nederveen, Account Manager GE Capital Aro Lease

Hellen van Hoek Manager Marketing & Communications

GE Capital Aro Lease _________ Europalaan 6; 5232 BC Postbus 3056; 5203 DB 's-Hertogenbosch Tel: (31)73 6407 483 (DC 877-7483) Fax: (31)73 6407 477 Mobiel: 06-51136663 Email: (hellen.vanhoek@fleet.gecapital.com) www.gecal.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie