Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Protest tegen de illegale handel in vlees van apen

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

IFAW

Planet of The Apes II

(Den Haag/Brussel/Rotterdam 6 november 2001 Naar aanleiding van de vandaag in Brussel gehouden Ronde Tafelbespreking en de overhandiging van 1.5 miljoen Europese handtekeningen en ter ondersteuning van de overhandiging van het Nederlandse deel (340.000) handtekeningen morgen aan Eveline Herfkens, Minister van Ontwikkelingssamenwerking in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam zal het centrum van Den Haag, zoals eerder aangekondigd, niet verschoond blijven van de bushmeatcrisis. Een gigantische gorilla, een van de meest sympathieke dieren, die door de bushmeatcrisis met uitsterven bedreigd wordt, zal vanaf morgenochtend vroeg heel duidelijk laten zien, dat het wat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie