Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Digitaal Trapveld Emmen genomineerd voor Trapveld Trofee

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen


---

Persbericht: Digitaal Trapveld genomineerd, 6 november 2001

7 november uitslag
Digitaal Trapveld Emmen genomineerd voor Trapveld Trofee

Digitaal Trapveld Emmen is één van de genomineerden voor de Trapveld Trofee van Minister van Boxtel. Er zijn drie categorieën: beste trapveld, beste resultaat en beste vrijwilliger. Digitaal Trapveld Emmen doet mee in de categorie beste trapveld. Deze trofee is voor de digitale trapvelden in de 30 grote steden van Nederland. De trofee wordt door de minister uitgereikt tijdens de landelijke conferentie Scoren op het digitaal trapveld in Rotterdam op 7 november aanstaande.

Een jury onder leiding van Aldith Hunkar (NOS-journaal) heeft deze maand alle inzendingen beoordeeld. Daaruit komen in elke categorie vijf genomineerden en een winnaar. De trofee beloont bijzondere initiatieven van trapvelden en geeft ze landelijke aandacht zodat anderen er van kunnen leren.

Digitaal Trapveld Emmen
Digitaal Trapveld Emmen is het project dat op een laagdrempelige manier, via dorpshuizen, wijkcentra, etc., alle burgers wil kennis laten maken met de vele mogelijkheden van ICT. Doelstelling van het project is gelieerd aan de doelstelling van het ministerie van Binnenlandse Zaken/Grote Steden Beleid. Hierin is gesteld dat via het gebruik van ICT, sociale cohesie, integratie en kennisoverdracht bewerkstelligd dient te worden. Met name voor die groepen die om sociaal maatschappelijke en sociaal economische redenen geen kennis kunnen nemen van de mogelijkheden van ICT. Dit kan de gemeente niet alleen, daarom werkt zij nauw samen met het Emmense bedrijfsleven, onderwijs en andere maatschappelijk georiënterde organisaties.

Meer informatie over de trapvelden en de Trapveld Trofee is te vinden op www.trapveld.nl.


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie