Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst kavelruil Binnenveld-Oost Ede

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Informatiebijeenkomst kavelruil Binnenveld-Oost

Op dinsdagavond 6 november organiseert de Gebiedscommissie Binnenveld-Oost een informatiebijeenkomst om grondeigenaren in Binnenveld-Oost te informeren over de mogelijkheden van kavelruil.

Kavelruil is een onderdeel van het Gebiedsprogramma voor de toekomstige inrichting van Binnenveld-Oost, het gebied tussen Ede en Wageningen ten oosten van De Grift.
Datum: dinsdagavond 6 november, 20.00-22.00 uur Plaats: zaal 't Kerkheem, Kerkhoflaan 34, Bennekom (bij de NH kerk), tel. (0318) 43 19 29

Sprekers zijn de heer P. Smits, Provincie Gelderland, gebiedstrekker voor de Gelderse Vallei en de heer F. Westinga, Stichting Bevordering Kavelruil. Na deze avond is er de mogelijkheid tot een vrijblijvend individueel bezoek door een kavelruilcoördinator.

Informatie: Stichting Vernieuwing Gelderse Vallei, M. Groot Nibbelink, waarnemend secretaris i.p.v. DLG, tel. (0342) 40 42 42, fax (0342) 40 42 43, (m.grootnibbelink@svgv.nl)

---

Ede, 26 oktober 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie