Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gebruikersconferentie Remedy in Schotland

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Remedy organiseert eerste gebruikersconferentie in EMEA Amersfoort, 13 juli 2001 - Remedy, leverancier van Information Technology Service Management (ITSM) en Customer Relationship Management (CRM) oplossingen, organiseert dit najaar voor de eerste keer een aparte Remedy User Conference (RUC) voor klanten uit Europa, het Midden Oosten en Afrika. De conferentie vindt plaats op 6 tot 8 november 2001 in Edinburgh, Schotland. De RUC is voortgekomen uit de succesvolle Remedy User Group (RUG) die dit jaar voor de negende maal in Amerika wordt georganiseerd. De RUG heeft al die jaren klanten van over de hele wereld aangetrokken en heeft zich steeds verder ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie