Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brandweer bevrijdt man uit auto na botsing in Beilen

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

dinsdagmorgen 6 november 2001
10:50 dinsdag 6 november 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

BEILEN

Een 78 jarige automobilist uit Odoorn is maandagmiddag door een team van de brandweer uit zijn auto bevrijd en overgebracht en met onbekend letsel overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen. De man werd op de N34 van achteren aangereden door een auto, bestuurd door een 30 jarige automobilist uit Emmen. Die kon ondanks sterk afremmen een aanrijding met de bejaarde niet voorkomen. De Odoorner was vanaf de Odoornerstraat de N34 opgereden toen de man uit Emmen al bijna op de kruising reed. Beide autos zijn zwaar beschadigd afgesleept.

MEPPEL

De politie heeft maandagnacht tijdens de surveillance op een industrieterrein in Meppel twee inwoners van Steenwijk aangehouden. Het tweetal van 19 en 17 jaar reed in een Mercedes die na onderzoek bleek thuis te horen in Amsterdam. De politie kreeg een melding dat er op de Industrieweg twee mannen met zaklampen liepen te schijnen bij bedrijfspanden. Bij het zien van een politie auto ging de Mercedes er vandoor. Na een korte achtervolging slipte de Mercedes en kwam in een sloot tot stilstand. Beide inzittenden probeerde nog hardlopend aan de politie te ontkomen maar konden uiteindelijk worden ingerekend. Ze zijn na voorgeleiding ingesloten. Volgens hun verklaring hadden ze de auto in Steenwijk gestolen en zouden ze van plan zijn geweest om in te breken in een bedrijfspand.

ANNEN

Bij een inbraak in een woning aan de Noordes in Annen is maandagnacht nadat in de woning de sleutels waren buitgemaakt een Mercedes personenauto gestolen.
Men is met de zogenaamde gaatjesboormethode in de woning gekomen. De 32 jarige eigenaar mist behalve zijn auto ook de autopapieren en een tankpas.

HOOGEVEEN

Een tot nu toe onbekende man heeft zaterdagmiddag bij een telefoonwinkel in de hoofdstraat in Hoogeveen kans gezien om ongemerkt drie mobiele telefoons uit een vitrine te stelen. De totale waarde bedraagt zon 3200 gulden. De bewakingsvideo heeft de dader geregistreerd.

ASSEN

De politie van heeft maandagavond op de Prins Willemstraat in Assen een 31 jarige Assenaar aangehouden en na voorgeleiding ingesloten. De man had gedronken. Hij wilde perse praten met zijn 12 jaar oudere zuster. Toen die dat weigerde sloeg hij bij haar woning de ruit van de voordeur in. Een 23 jarige man , die toevallig uit een van de andere woningen in de straat naar buiten kwam zag het een en ander gebeuren en hij heeft de dronken man overmeesterd.

LOON

Op het parkeerterrein van een voetbalvereniging in Loon zijn maandagavond van 5 autos de ruiten ingeslagen.

HOOGEVEEN

Bij een autokraak aan de Meteorenlaan in Hoogeveen zijn maandagavond een radardetector en 15 cds gestolen.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie