Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vanco treedt toe tot de London Stock Exchange

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht
6 november 2001
Vanco treedt toe tot de London Stock Exchange
~ onafhankelijke Virtual Network Operator gaat naar de beurs ~

Vanco, de uiterst winstgevende Virtual Network Operator, betreedt de London Stock Exchange. Dit is de eerste volledige beursgang in de UK sinds juli. Volledig onafhankelijk van carriers en hardware aanbieders, is Vanco 'het model' voor de volwassen geworden gedereguleerde markt waarbij infrastructuuronderdelen worden gebundeld en verpakt tot hoge service oplossingen tegen lage kosten. "Dit is de toekomst in telecomoplossingen voor de zakelijke markt," zei Allen Timpany, oprichter en CEO van Vanco. "100% van elke Euro die wij met deze beursgang binnenhalen, zal worden gebruikt voor het verbeteren van de service die wij onze klanten wereldwijd bieden. Dit in tegenstelling tot het telecomaanbieder model, waar alle investeringen worden gebruikt voor het bouwen van infrastructuur, " voegde hij toe. De onafhankelijke, sterk klantgerichte benadering van Vanco, wordt gezien als superieur aan die van de op infrastructuur gebaseerde carriers en werd goed ontvangen door de institutionele investeerders. "Het bedrijf moet extra stevig in haar schoenen staan, om als eerste sinds juli naar de beurs te gaan," zei Joe Nally, directeur van Vanco's effectenmakelaardij William de Broe. De algemene economische onzekerheid en de problemen in de sector hebben geen invloed gehad op de vraag naar de diensten van Vanco. De waarde van de nieuw afgesloten contracten in de eerste helft van dit jaar was zelfs groter dan de waarde van de contracten die in het gehele vorige jaar werden afgesloten. Vanco is opgericht in 1988 en bedient momenteel 126 klanten in 24 landen, waaronder Dunlop, Stork, Tibbett & Britten, Grontmij, Jefferson Smurfit, FT Interactive Data en Laura Ashley. Vanco is één van de Sunday Times Profit Track 100 bedrijven en is onlangs tijdens de Europese ISP Awards verkozen tot Communications Service Provider van het jaar. Vanco is in de laatste tijd sterk gegroeid en rapporteert al meer dan tien jaar continue operationele winsten. In het boekjaar dat eindigde in januari 2001, realiseerde Vanco een omzet van ¤ 41,9 miljoen en operationele winst van ¤ 4,5 miljoen.
(340 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE
Over Vanco
Vanco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van internationale netwerkoplossingen die additionele diensten toevoegt aan grote nationale en internationale communicatienetwerken. Sinds de oprichting in 1988 is Vanco betrokken geweest bij het bouwen van de belangrijkste en meest betrouwbare communicatie-infrastructuren ter wereld. Door haar onafhankelijke positie is Vanco in staat continu in te spelen op veranderingen in de snel ontwikkelende telecommarkt. Hierdoor kan het bedrijf klanten flexibiliteit en dus voordelen bieden op het gebied van netwerkinfrastructuur, technologie en prijs. Vanco geeft niet alleen advies maar ontwerpt, installeert en beheert eveneens de Wide Area Networks (WAN s) voor haar klanten. Vanco s unieke service-oplossingen voor netwerken zijn meermaals bekroond. Zo werd zij bij de Networking Industry Awards gekozen tot Network Outsourcer of the Year 2000. Voor meer informatie kunt u een bezoekje brengen aan de website van Vanco: www.vancogroup.net Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 0031 (0)43-356 69 56Fax: 0031 (0)43-356 69 55 E-mail:yvonnev/(vivianeb@lewispr.com)
Web site:http://www.lewispr.com

PRWEEK's Consultancy of the Year Finalist, 2001
PRWEEK's Hi-Tech Agency to Watch, 2000/2001
Yvonne van Bokhoven
LEWIS Communications BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566956
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: www.lewispr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie