Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie onderzoekt inbraken in bedrijfsauto's Zevenaar

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie Rivierenland

---

Dinsdag, 6 november 2001

---


* Dagoverzicht

Parkeercontrole centrum Zevenaar
ZEVENAAR - Gistermiddag rond 15.00 uur heeft de politie van het district Rivierenland weer controles gehouden in het centrum van Zevenaar. Wegens fout parkeren werd 14 keer proces-verbaal uitgereikt.
Politie onderzoekt inbraken in bedrijfsauto's ZEVENAAR - Gisteren en vandaag is bij de politie in Zevenaar drie keer aangifte gedaan van diefstal uit een bedrijfsauto. De diefstallen werden gepleegd in de Douwes Dekkerstraat, de Graaf Reinoutstraat en de Stationsstraat in Zevenaar. Op 24 oktober werd een diefstal uit een bedrijfsauto gepleegd, op de Kampsingel in Zevenaar. In alle gevallen werden de rubbers van de auto uitgesneden, waarna de autoruit er werd uitgehaald. De dader(s) namen diverse gereedschappen mee.
Twee personen gewond na aanrijding
HERVELD - Gisteren rond 11.40 uur heeft op de Tielsestraat in Herveld een aanrijding plaatsgevonden tussen twee elkaar tegemoet komende automobilisten. Het betreft een 36-jarige inwoner van Ijzendoorn en een 21-jarige inwoner van Zetten. Beide bestuurders zijn met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De VOD heeft een onderzoek ingesteld.
Verdachten winkeldiefstal aangehouden
Elst - Afgelopen nacht is er bij een winkel aan de Kleine Molenstraat in Elst een ruit ingegooid, waarna er uit de etalage twee koffieapparaten c.q espressoapparaten zijn ontvreemd. Van de verdachte(n) ontbrak in eerste instantie ieder spoor. Later in de nacht zijn tijdens een controle door de politie van Tiel drie verdachten in deze plaats aangehouden. In hun auto werden koffieapparaten aangetroffen. De identiteit van de verdachten is vooralsnog onbekend. De politie van het district Rivierenland is bezig met het onderzoek.
Man aangehouden wegens overlast in de buurt HUISSEN - Gisteravond heeft een 43-jarige man de nodige overlast veroorzaakt in zijn woonwijk, de Holthuizerdreef in Huissen. Rond 18.00 uur werd de man aangehouden naar aanleiding van een melding uit de buurt over geluidsoverlast. Bij de politie waren de afgelopen tijd al meerdere meldingen van geluidsoverlast door deze persoon binnen gekomen. De man draaide harde muziek die in de hele buurt te horen was. Zijn geluidsapparatuur werd gisteravond in beslag genomen. Nadat de man diezelfde avond nog werd heengezonden, heeft hij opnieuw overlast in de buurt veroorzaakt. De overlast bestond uit het bellen van mede buurtbewoners en het uiten van bedreiging richting hen. De politie is opnieuw ter plaatse gekomen. De politie bezint zich op manieren om hier - in overleg met andere instanties - een structurele oplossing in te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: (communicatie@politierivierenland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie