Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoogezand-Sappemeer op Promo Bedrijfsleven Noord Nederland

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(terug)

Hoogezand, 23 oktober 2001 Persbericht 2001/78

Gemeente op Promotiedagen: Hoogezand-Sappemeer on the road

Op 6 en 7 november 2001 vinden in de Martiniplaza de jaarlijkse Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland plaats. De gemeente Hoogezand-Sappemeer is daar ook aanwezig met een stand. De openingstijden van de beurs zijn: dinsdag 6 november van 12.00 tot 22.00 uur en woensdag 7 november van 10.00 tot 22.00 uur.

Onder het motto Hoogezand-Sappemeer on the road vormt de gemeente op de beurs samen met 23 lokale bedrijven een zogenoemde straat. De styling van de straat is gebaseerd op het Amerikaans concept van de route 66. De route 66 wordt voor deze gelegenheid omgedoopt tot de A7.

In de gemeentelijke stand is informatie verkrijgbaar over de beschikbare ruimte in de gemeente (voor bedrijfsvestiging, tuinbouw en wonen) en over ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken en recreëren. Met deze gezamenlijke beursdeelname wil de gemeente zich aan een zakelijk publiek presenteren, zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen. Hoogezand-Sappemeer faciliteert en coördineert de deelname aan de beurs. Er is een werkgroep gevormd die door de ondernemers zelf wordt geleid. De deelnemers aan Hoogezand-Sappemeer on the road kunnen hun relaties voorzien van entreekaarten evenals speciaal vervaardigde flyers.

Op zaterdag 3 november wordt een paginagroot affiche geplaatst in het Nieuwsblad van het Noorden, het Groninger Dagblad en de Drentse Courant om de aandacht te vestigen op de straat van Hoogezand-Sappemeer. Op de site www.hoogezand-sappemeer.nl staat het affiche eveneens vermeld.
Ondernemers uit Hoogezand-Sappemeer die zich gezamenlijk met andere bedrijven en de gemeente willen presenteren op de beurs van 2002, kunnen vanaf 29 oktober 2001 contact opnemen met mevrouw I. Verhoeff, relatiebeheerder Bedrijven bij de afdeling RO/EZ, tel. (0598) 37 38 49, fax, (0598) 37 38 66 of e-mail, ruimte@hoogezand-sappemeer.nl.

(top)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie