Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goodlot.com kiest BEA WebLogic voor liefdadigheidsloterij

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

-PERSBERICHT-

Goodlot.com kiest BEA WebLogic om haar mondiale online liefdadigheidsloterij te ondersteunen

In 2002 verwacht het bedrijf wereldwijd 20.000 transacties per dag

AMSTERDAM, Nederland - 6 November 2001 - BEA Systems (Nasdaq: BEAS) , één van de wereldmarktleiders op het gebied van e-business infrastructuur software, kondigt vandaag aan dat de online liefdadigheidsloterij Goodlot.com gekozen heeft voor BEA WebLogic E-Business Platform. Een volledige infrastructurele oplossing met complete applicatie mangement-, portal-, intergratie- en Web Services mogelijkheden om de nieuwe wereldwijde loterij te hosten.

Goodlot.com is een liefdadigheidsloterij die geld in zal zamelen voor wereldwijd erkende goede doelen als het Rode Kruis, UNICEF en het Wereld Natuur Fonds (WNF). Dit initiatief wordt ondersteund door wereldwijd gerespecteerde vertegenwoordigers zoals Nelson Mandela, voormalig president van Zuid Afrika, voorzitter Anna Roosevelt van het Roosevelt Instituut en door oud voetbal international Ruud Gullit.

Hooggespannen verwachtingen voor de eerste liefdadigheidsloterij online

BEA WebLogic E-Business Platform is verkozen boven andere platforms omdat ze in staat is enorme hoeveelheden beveiligde transacties op een efficiënte manier te verwerken. Goodlot.com verwacht in 2002 meer dan 20.000 transacties per dag. BEA heeft Novamedia, de organisatie achter het Goodlot.com initiatief, verzekerd dat dit project binnen zes maanden afgerond is. De officiële lancering van de site www.goodlot.com is gepland op 16 november 2001.

Jan Oostrum, directeur Informatie Technologie bij Novamedia zegt, "Een mondiale loterij zoals Goodlot.com vereist een bijzonder complexe infrastructuur. BEA's reputatie op het gebied van werkelijk betrouwbare oplossingen is de doorslaggevende factor geweest waarom we BEA WebLogic E-Business Platform hebben gekozen. De grootschaligheid van het platform stelt ons in staat te groeien zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over ons systeem".

Novamedia gelooft dan ook dat ze één van de meest veilige online speelomgevingen heeft ontwikkeld door gebruik te maken van technologie afkomstig van IT marktleiders. Bovendien heeft BEA geholpen in het maken van een toekomstbestendige infrastructuur voor de site en helpt bij de lancering in andere talen (behalve Engels, Spaans, Frans en Chinees) met een aangepaste contnent voor die locale markten.


- EINDE-

Over Goodlot.com
Goodlot.com heeft als doel de meest hartverwarmende en onderhoudende loterij site op het Internet te worden. Ze zal de eerste mondiale geldinzamelende loterij zijn die de "de hele wereld laat winnen". Gesteund door wereldleiders over de hele wereld, zal Goodlot.com voor acht mondiale liefdadigheidsinstellingen geld inzamelen. Met dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse trekkingen zal Goodlot.com een loterij zijn die voor elke speler in de wereld erg opwindend zal zijn.

Over BEA Systems
BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS) is één van 's werelds meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van e-business infrastructuur software. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 11.000 klanten, waaronder het merendeel van de Fortune Global 500. BEA en haar WebLogic® product familie behoren tot de meest betrouwbare merken in e-business. Bedrijven die hun e-business gebaseerd hebben op het BEA WebLogic E-Business PlatformTM zijn betrouwbaar, in hoge mate schaalbaar en in staat nieuwe diensten snel op de markt te brengen. Het e-business platform van BEA is de de facto standaard voor meer dan 2,100 system integrators, independent software vendors (ISVs) en application service providers (ASPs). Deze leveren hiermee totaaloplossingen om e-businesses toekomstbestendig te maken en stellen bedrijven hiermee in staat snelle groei en winstgevendheid te behalen. Het hoofdkantoor van BEA Systems is gevestigd in San Jose in Californië. De vestiging in Nederland bevindt zich in Amstelveen. BEA heeft in totaal 93 vestigingen in 34 landen. Op het web is BEA Systems te vinden onder www.bea.com.

 
Contactpersonen: 

Bertil Snel Winkelman & van Hessen
BEA Systems Nederland B.V. Paul Boeijen
Marketing Manager Benelux Tel: +31 (0)70-416.16.16 Tel. +31 (0)20-201.81.77 (PBoeijen@wenvh.nl)
(snel@bea.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie