Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hernieuwde uitgave gemeentegids Deventer komt in mei uit

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Verenigingen kunnen zich opgeven voor nieuwe Gemeentegids

HERNIEUWDE UITGAVE GEMEENTEGIDS KOMT IN MEI UIT

De Gemeentegids 2002-2003 verschijnt in mei. De samenstelling gebeurt in nauwe samenwerking met de daarin gespecialiseerde uitgeversmaatschappij City & Tourist Promotions uit Kaatsheuvel.

Huis-aan-huis

De gids wordt huis-aan-huis verspreid in Deventer. Nieuwe inwoners ontvangen een welkomst-exemplaar.

In de gids wordt uitgebreid aandacht besteed aan onder meer de gemeentelijke instellingen, de gezondheidszorg, het onderwijs, sport, cultuur en recreatie, sociale instellingen, kerkgenootschappen en uiteraard middenstand en industrie.

Nieuwe verenigingen en instellingenNieuwe verenigingen en instellingen kunnen zich vóór 24 november schriftelijk melden. Dit kan aan de gemeente Deventer, t.a.v. de afdeling Voorlichting, redactie Gemeentegids, Antwoordnummer 225, 7400 VB Deventer. Er hoeft geen postzegel op. Voor het inzenden van uw gegevens kunt u ook gebruik maken van de coupon die in de Deventer Gemeentegids 2001-2002 staat vermeld op pagina 138.

Alle verenigingen en instellingen die reeds vermeld staan in de Deventer Gemeentegids 2001-2002 hebben onlangs een verzoek ontvangen mutaties in te sturen. Zij hoeven niet opnieuw te reageren.

Aan opname in de gids zijn de volgende voorwaarden verbonden:


- de instelling mag geen commerciële doeleinden hebben
- de instelling of vereniging moet in Deventer en Diepenveen gevestigd zijn of een binding met Deventer en Diepenveen hebben
- de tekst moet zo kort mogelijk zijn: naam, adres, telefoon- en faxnummer, e-mail- en internetadres en eventuele openingstijden.

De redactie van de Gemeentegids behoudt zich het recht voor de opgegeven tekst te wijzigen en/of in te korten.

Een medewerker van City & Tourist Promotions benadert bedrijven en/of instellingen met de vraag of zij willen adverteren in de Gemeentegids. Deze medewerker heeft een brief van de gemeente bij zich, waarin staat dat hij deze werkzaamheden voor de uitgever verricht. Vraag altijd naar deze brief als u het niet vertrouwt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie