Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Acht ton voor Haagse vestiging Universiteit Leiden

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

2001-11-06: Acht ton voor Haagse vestiging Universiteit Leiden

De Haagse vestiging van de Universiteit Leiden levert een belangrijke bijdrage aan de stad. Ze biedt onder meer praktijkgerichte opleidingsmogelijkheden en trainingen op universitair en post-academisch niveau, voor werknemers van in Den Haag gevestigde organisaties en bedrijven (m.n. overheidsinstellingen). Ook biedt zij lezingen en cursussen voor een breed publiek. Bovendien wordt aandacht besteed aan doorstroming van leerlingen uit het voortgezet onderwijs naar een vervolgstudie. De belangstelling van personen en instellingen voor het aanbod van de vestiging is groot en het aanbod voldoet aan de verwachtingen. Burgemeester en wethouders zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie